ELS NOSTRES CURSOS I LLIBRES

A Narrativa Fèrtil oferim cursos d’escriptura autobiogràfica per ajudar a encaixar experiències traumàtiques i transcendir-les des de la creació artística. Després, publiquem els relats dels nostres alumnes per a transformar la societat a partir dels seus relats de superació, per tal de construir un futur en què ningú no pateixi.

Curs anual d’escriptura autobiogràfica, de dotze mesos de duració. Durant els primers vuits mesos plantejarem els principals conceptes narratius des de la pràctica i l’anàlisi d’obres de referència, proposant mensualment un repte literari que corregirem individualment.

Després de la creació dels vuit relats, n’escollirem un, que acompanyarem durant dos mesos fins a arribar a una qualitat literària òptima per la seva publicació.

Finalment, els darrers dos mesos del curs, compartirem les històries amb la resta de companys, acordarem conjuntament els criteris d’edició de manera col·lectiva i ens prepararem per l’exposició pública dels nostres relats.

Curs virtual

El curs Reescriure’ns és bàsicament virtual, adaptant-se als processos de cadascú i oferint major flexibilitat. D’una banda, oferim 10 hores de contingut teòric i pràctic mensual a través de la nostra plataforma Moodle. Aquests continguts estan accessibles i tenen correccions periòdiques dels nostres professors a través de la mateixa plataforma. A banda, organitzem mensualment una classe col·lectiva de dues hores per a reforçar conceptes i plantejar dubtes. Finalment, cada repte literari és corregit individualment, en sessions d’una hora, amb els nostres professors.

Properes convocatòries

Obrim cursos dos cops a l’any, a l’octubre i al gener. Escriu-nos a info@narrativafertil.com i t’informarem de les places disponibles i les condicions de les pròximes convocatòries.

Encontres en contes és un programa intensiu de tres mesos de durada que presenta els punts claus de la teoria narrativa. Podrem aprendre les bases de la creació literària i tenir una acompanyament individual per la creació d’un relat que pugui ser inclòs en la nostra col·lecció “Plegats: Doblados / Juntos“.

Curs Presencial

El curs Encontres en contes és eminentment presencial i l’organitzem amb les nostres llibreries amigues. La darrera convocatòria, per exemple, la vam impartir a la llibreria La Central del Raval. El programa consta de deu sessions de dues hores, amb una freqüència setmanal, on treballem teoria i pràctica. Finalment, un dels reptes literaris proposats es corregeix en una sessió individual virtual d’una hora de duració amb els nostres professors.

Properes convocatòries

Anirem anunciant noves convocatòries del programa a través de les nostres xarxes socials. Procurem fer dues edicions del programa a l’any.. Si estàs interessat a participar-hi, et recomanem que ens escriguis a info@narrativafertil.com per tal de reservar la teva plaça i que et contactem tan bon punt programem una nova edició.

Aquest llibre presenta la realitat de l’abús sexual infantil, a partir del testimoni honest, subjectiu i esperançat d’onze persones que l’han sofert. Els textos són el resultat de la primera edició del curs Reescrivint l’abús sexual infantil, de l’escola de literatura autobiogràfica Narrativa fērtil. S’ha realitzat amb la col·laboració de la Fundació Vicki Bernadet i ha rebut el suport del programa Art for change de la Fundació La Caixa.

Els autors han estat gairebé un any sencer replegats, per poder arribar a escriure’l. Durant aquest temps, han narrat al voltant de les cicatrius que una vegada els van doblegar, però que ara utilitzen per desplegar la seva veu i la seva mirada. Plegats, s’han comprès i han compartit camí, entrellaçant les seves històries i compartint-ne el pes. Han acabat més units, més lleugers i més lliures.

Properament donarem més detalls del segon volum de la col·lecció.

ELS NOSTRES
PROFESSORS

Il·lustració de l'Anna Alarcón
Anna Alarcón

Professora convidada

Il·lustració d'Ivan Morales
Ivan Morales

Professor convidat

Il·lustració de Maria Pau Pigem
Maria Pau Pigem

Professora convidada

Il·lustració de Maria Climent
Maria Climent

Professora convidada